Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Team Sally Racing på podiet

12 Hours 
15/03/14 

Det endte med en 3. plads og dermed en tur på podiet for Team Sally Racing i 12 timers løbet på Mugello banen i Italien. Undervejs var der kamp både på banen og i pitten, da køleren skulle skiftes hele to gange.
 

Det var sådan lørdagen startede - med at skifte køleren på bilen. Bilen, der ellers havde holdt i parc-fermé hele natten. Men et lille bitte stenslag i køleren havde tømt den for vand over natten og teamet valgte at trække bilen ind allerede på opvarmningsomgangen.

Det kostede placeringer og Team Sally Racing befandt sig på en 6. plads fremfor den 3. plads man havde overnattet på. Men med Jesper Sally bag rattet blev der kørt hurtige omgange og positioner blev hentet ind.

Den sidste trediedel af løbet var der tæt kamp med Team K-Rejser, der lå på en 2. plads. Men den kamp blev afsluttet, da der manglede 10 minutter af løbet. Da bredte lugten af kølervæske sig igen i bilen - endnu et stenslag - endnu et hul i køleren - endnu en gang skulle køleren skiftes.


Martin Sally, Mads Christensen, Jesper Sally og Peter Obel på podiet
(Foto: Team Sally Racing)

Kun syv minutter senere var bilen igen på banen og kunne afslutte løbet på en 3. plads. Dermed skulle de fire kørere; Martin Sally, Mads Christensen, Jesper Sally og Peter Obel en tur på podiet.

Resultatet er godt, når man husker at køleren blev skiftet to gange. Nu ser teamet frem til DEC i starten af maj og til 12 timers løb på Zandvoort i slutningen af maj.

Til slut vil Team Sally Racing gerne sige tillykke til Team K-Rejser, med 2. pladsen i løbet.

TEAM SALLY RACING


Læs mere om:
  • Mugello
  • 15/03/14 - Mugello - 12 Hours
  •