12 Hours

God dag for Team Sally Racing

12 Hours
14/03/14

Det har været en god dag for Team Sally Racing på Mugello banen i Italien. Efter at dagens tre-timers løb er overstået ligger teamet på en 3. plads i klassen.

Dagen er forløbet uden den store dramatik og med gode resultater i både træningen og kvalifikationen. I den frie træning endte det med en 2. plads, mens det i kvalifikationen endte med en 3. plads.

Endnu bedre gik det i løbet, da Martin Sally førte klassen i den første del af løbet. Den anden kører i aktion i dag var Mads Christensen.

Teamet har kørt 79 omgange på de tre timer. Løbet er ikke slut, men bliver genoptaget i morgen, lørdag. I mellemtiden er bilerne i parc fermé. I øjeblikket har Team Sally Racing derfor cirka 15 sekunders forspring til Team K-rejser, der ligger på 4. pladsen i klassen. Omvendt har de 30 sekunder op til 2. pladsen, det schweiziske team Switzerland.

I morgen starter Jesper Sally løbet, inden Peter Obel overtager rattet. Tanken er at de skal køre så tæt på to timer som muligt. Med tankens kapacitet på 100 liter og et forbrug på 1 - 1,5 l pr. omgang er der ikke brug for at tanke oftere.

Teamet er super optimistiske inden lørdagens løb. Materielet virker godt, der er god fart og med en god placering er der grund til at håbe på, at man kan komme hjem med en podieplacering.