Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastian Vettel: Det var en lettelse

Formel 1 
14/03/14 

Meget fokus var på Red Bull Racing - kunne de for en gangs skyld få racerne til at rulle. Det gik meget bedre, og især i den anden frie træning var det opmuntrende for Red Bull teamet.
 

"På en måde var det en lettelse i dag. Det faktum at vi kører, at vi ikke havde problemer, at balancen er god og præstationen er i orden," summerer den forsvarende verdensmester op. Han lægger ikke så meget i tiderne. "Men det er bedre at være i toppen end at være et sted i bunden," siger han.

Formiddagen var dog ikke helt problemfri, hvor det kun blev til 10 omgange, men om eftermiddagen kunne der igen køres igennem. Han sætter dog ikke forventningen helt i top. "Det vigtigste er at vi kan gennemføre," slutter han.


Sebastian Vettel kunne endelig få nogle kilometer i Red Bull raceren
(Foto: Red Bull Media)

Det er også første officielle dag på 'kontoret' for Daniel Ricciardo som andenkører i teamet. Han lå godt til, og matcher Sebastian Vettel. Han var rimelig tilfreds med starten på hjemmebane Grand Prix'et. "Vi forventede at Mercedes ville være de hurtigste, men vi er indenfor ét sekund af dem i dag, så det er meget bedre end vi havde troet. Lad os se om det er den samme historie efter kvalifikationen i morgen. I dag er vi tilfredse," siger Ricciardo.

Benji

Læs mere om:
  • Daniel Ricciardo
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •