Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nico Rosberg: Vi ved ikke hvor vi står

Formel 1 
14/03/14 

Med dagens hurtigste tider er favoritrollen klart hos Mercedes. Alligevel forsøger de to kørere at nedtone forventningerne.
 

Blandt andet var fredagen en blandet fornøjelse for Lewis Hamilton. "Det var skuffende ikke at få noget tid på banen til morgen, og disse småproblemer vil komme med nye racere, så vi skal vænne os til det," siger briten der om eftermiddagen satte bedste tid - lidt over 0,1 sekunder hurtigere end sin tyske holdkammerat. "Jeg føler mig godt tilpas i raceren, så samlet er det en positiv start, men vi skal studere data for at finde ud af hvor vi står," siger han.

Og netop den usikkerhed peger også Nico Rosberg på. "Som altid på en fredag ved vi ikke hvor vi reelt står endnu og hvor meget benzin som alle andre kørte med i forhold til vores program," siger Nico Rosberg. Og han forventer at det bliver en stor udfordring at komme igennem løbet på søndag med de berømte 100 kg. brændstof. "Det bliver virkelig hårdt med benzin - det var forventet. Skærmen på mit rat viser benzinmålet for hver omgang, og vi skal være virkelig disciplinerede i løbet," siger Nico Rosberg.


Nico Rosberg nedtoner forventningerne - men ligner pt. bedste bud på en vinder på søndag
(Foto: Daimler Chrysler)

Samlet set er teamet dog godt tilfreds - og mon ikke det stadig er her det bedste bud på en vinder ligger. Nico Rosberg må, eftersom han har mere tid i raceren, ligge bedst til sejren.

Benji

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •