Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Marcus Ericsson: Alt for svær start

Formel 1 
14/03/14 

Der er også svensk debutant i Melbourne, og hvor Caterham havde sat næsen højt efter at være gået efter holdbarhed, kom de helt ned på jorden igen. Sølle to omgange blev det til for Marcus Ericsson.
 

Og det gav heller ikke nogen timet omgang på banen. "Det var en meget mere svær start til mit første Grand Prix end jeg kunne ønske," siger den svenske kører. "Til morgen var det et elektrisk problem med motoren som betød at jeg kun fik én omgang. På langsiden forsvandt kraften pludseligt, men jeg var i stand til at få raceren tilbage til pitten," forklarer han. Problemet blev umiddelbart løst til eftermiddagens anden træning.

Men nej. "Da jeg kom tilbage til pitten var der en læk i hydraulikken," siger han - og så var der ikke flere omgange igen i den anden træning.


Marcus Ericsson ruller ud - for senere kun at rulle tilbage igen
(Foto: Caterham F1 Team)

Han forsøger dog stadig at bevare optimismen. "Selv med den gode holdbarhed som vi har opbygget i Bahrain, kom vi stadig hertil vel vidende at det ville blive en svær weekend. Jeg ved at jeg skal blot fokusere på at gøre det bedst muligt," slutter han. Der er yderligere en træning i morgen inden det er tid til kvalifikation, men meget tyder på at Caterham ryger ud allerede efter Q1.

Benji

Læs mere om:
  • Marcus Ericsson
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS