Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montezemolo sætter målet lavt

Formel 1 
14/03/14 

Ferrari kommer ind til den nye sæson med forventninger fra omverden til at være med i toppen. Ferrari F14T raceren er dog ikke em oplagt vinder. Luca di Montezemolo sætter da heller ikke niveuet højt for den kommende weekend.
 

I en personlig besked til de mange Ferrari fans - tifosi - giver han sin vinkel på hvor Ferrari står. "Det første mål er holdbarhed. Det kan vi tydelig se fra testene. Alle har udfordringer: vi har linet vores op og er igang med at løse dem," forklarer præsidenten for Ferrari. Det kommer også til at betyde et stort arbejde i at udvikle raceren, hvor Ferrari efter flere års pause nu har direkte adgang til deres egen vindtunnel.

Bange for kedeligt race

En af de store bekymringer er at løbene kommer til at blive alt for komplicerede. "Det bliver også et svært mesterskab for tilskuerne. Kørerne skal passe på at de ikke ødelægger dækkene og sparer benzin. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke håber de ender med at være taxachaufører - og det siger jeg med største respekt for taxachaufører - men de har et andet arbejde," siger han og peger på hvad der skal være kernen i Formel 1. "Jeg har det ligesom jer andre, og elsker et ekstremt Formel 1 hvor teknologi og kørere altid er på grænsen," siger han med henvisning til de nye regler der blandt andet foreskriver at der kun må anvendes 100 kg. brændstof til søndagens Grand Prix. Og han forventer at FIA følger det tæt, så der ikke er nogle teams der udnytter reglementet på den forkerte side af det lovlige.


Raikkonen og Ferrari har udsigt til en svær start på sæsonen
(Foto: Ferrari Media)

Så målet for Ferrari: "Jeg har bedt om det største engagement fra Dominicali og teamet, og jeg ved at alle vil yde deres bedste. Vi har et stærkt team, og har den bedste kørersammensætning," slutter han.

Benji

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •