Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Emma skal køre Yokohama Super Cup

Yokohama
SuperCup 

14/03/14 
Yokohama

- dog er det med en ung mand bag rattet. Emma er nemlig navnet på den nye racerbil i garagen hos Andersen Motorsport.
Teamet har i løbet af vinteren skiftet den brede polo, der blev kørt i sidste år, ud med en Seat Leon.
 

Onsdag blev der testet på Padborg Park - om det var Martin eller den kække Seat der havde mest brug for at få banket rusten af vides ikke, men der blev i hvert fald kørt en masse omgange i det smukke forårsvejr på den sønderjyske bane. Mange slidte dæk, og mange liter benzin senere var det tid at gøre status over dagen.


(Foto: KCJ Foto)

Bilen overraskede både den unge midtjyske dreng og teamchef Ole Andersen, og de var begge positiv indstillet over for den kommende sæson.

- Jeg er ret sikker på vi har fået os en rigtig god bil, så jeg glæder mig til kan begynde at kigge på stopuret for at se hvor vi er i forhold til 2013, siger Ole Andersen med et forsigtigt midtjysk smil på læberne.


(Foto: KCJ Foto)

Selvom flere spændende biler og kørere har meldt deres ankomst til klassen i år, er der dog ikke meget tvivl hos Martin da snakken falder på forventningerne til den forestående sæson.

- Der er kun en ting der tæller i 2014, og det er den midterste plads på skamlen. Jeg VIL være mester i år, og jeg er mere målrettet end nogensinde før. I modsætning til sin far og teamchef, fortrækker Martin dog ikke en mine, og efter hans ansigtsudtryk at dømme mener han det ganske alvorligt.


(Foto: KCJ Foto)

Indtil FDM Jyllandsringen lægger asfalt til åbningsløbet den 26-27 april skal der køres flere testkilometer, så både mekanikere og chauffør kan lære bilen bedre at kende.

Andersen Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Padborg Park
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: