Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

SuperCup i massetyvstart

Yokohama
SuperCup 

13/03/14 
Yokohama

Søndag den 9. marts 2014 tyvstartede hele 12 af Supercup deltagerne. Det foregik ved et arrangement i Racehall i Århus, hvor der blev kørt om race i de små hurtige GoKarts.
 

Nu skal man nok passe på med at lægge for meget i resultaterne fra en indendørs gokart bane, men det var helt klart de unge der dominerede. Faktisk i en grad så indtil flere af de ældre rutinerede kørere blev overhalet med en omgang. På www.supercup.dk kan du se hvem der var hurtigst på dagen.


Der var stor opbakning til SuperCups arrangement, og selv Tino Jørgensen havde taget turen helt fra Bornholm for at være med
(Foto: Keld Dohm)

Der var stor opbakning til SuperCups arrangement, og selv Tino Jørgensen havde taget turen helt fra Bornholm for at være med. (Foto: Keld Dohm)

I virkeligheden handlede arrangementet nok mere om social samvær og hygge end det handlede om at komme først, og efter selve løbet blev der hygget med burgere og sodavand i RaceHalls cafeteria. Det er helt tydeligt, at det er klasse med meget stor entusiasme og sammenhold, og det er vi mange der håber på udmønter sig i noget rigtig godt race ude på banerne.

Supercup er stadig en meget ung klasse i sin nuværende form, hvor der er sket en del siden klassen hed Gruppe N 2000. Bilerne er blevet kraftigere, turbo biler er blevet lovlige, og det er blevet tilladt med lidt flere modifikationer på undervogn og karrosseri. Målet er dog stadig at have en standardvognsklasse med meget stor lighed mellem bilerne og netop for at sikre dette er der op til sæsonen 2014 sket nogle justeringer i reglementet. Bilerne uden turbo havde det lidt svært i 2013, så derfor får de lov til at få lidt flere hk per kg.

Næste gang Supercup mødes bliver til en testdag den 29. marts på Padborg Park, og den 26. – 27. april går det for alvor løs til åbningsløbet på Jyllandsringen.

SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: