Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen er klar til næste udfordring

SportsCar
Championship 

12/03/14 

12-timers løbet på Sebring Int. Raceway i Florida
Det er en spændt Michael Christensen, der igen har indfundet sig hos sit amerikanske Porsche-team, Porsche North America. Ovenpå sæsonpræmieren Daytona 24H venter i kommende weekend endnu en amerikansk klassiker, når feltet i anden afdeling af TUDOR United SportsCar Championship flages grønt til det traditionsfyldte ”12 Hours of Sebring”.
 

For Michael Christensen var åbningsløbet på Daytona lidt af et paradoks. Sammen med teamkollega Patrick Long (USA) og Joerg Bergmeister (Tyskland) udgik trioen lige efter halvdistance fra en aktuel andenplads, mens søsterbilen vandt.


(Foto: Porsche Motorsport)

”Daytona beviste at vores Porsche 911 RSR (#912) er konkurrencedygtig i en meget tæt GTLM-klasse, hvor også Corvette Racing og Jan Magnussen deltager. Forud for Sebring løb har vi testet intensivt på banen, og kørt både hurtige, men også stabile tider, og det er lovende”, fortæller Michael Christensen fra Sebring.

”Målt i timer er 12-timers løbet på Sebring ”kun” halvdelen af Daytona, men på grund af banens meget ujævne overflader betegnes løbet ofte som værende ligeså krævende som ét Le Mans. Trafikken er tæt, og uden for sporet er overflade beskidt og glat.”


(Foto: Porsche Motorsport)

Banens beskaffenhed øger kravene til en optimal opsætning af danskeren Porsche 911 RSR, men Michael Christensen er optimistisk inden starten lørdag kl. 10:15 lokal tid.

”Vi har fundet et godt kompromis mellem hastighed og vejgreb. Og min rolle er helt klar. Kør stærkt, og bliv på asfalten. Lykkes vi over hele linjen i teamet, tror jeg det er realistisk med en podieplacering på Sebring”, slutter Michael Christensen.

f. Michael Christensen
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Sebring
  • 15/03/14 - Sebring - SportsCar Championship
  •