Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Black Sunday for Lundgaard Racing

Go Kart 
10/03/14 

Både Daniel og Christian Lundgaard fik problemer i prefinalen ved WSK Champions Cup. Til søndagens warmup, var begge kørere ellers med helt fremme, og både chassis og motor setup så ud til at være ramt lige i øjet.
 

Daniel havde endeligt fået balance i karten, og en ny motor så ud til at virke som den skulle, men nydelsen var kort, da en konkurrent foran ham spandt rundt i prefinalen, og Daniel kunne ikke undgå at ramme ham, med det resultat at styringen blev så beskadiget, at han ikke kunne fortsætte.

Christian var virkelig hurtig i hans warmup, og det meste af tiden befandt han sig helt i toppen, så også her var der optimisme forud for søndagens afgørende finaler. Desværre var der efter starten også her et større crash foran Christian, og han måtte helt ned og parkere da banen var blokeret foran ham i et af de skarpe sving, og da han endelig kom fri, var et af reed bladene knækket i indsugningen, og motoren trak intet i resten af heatet.

Det har været en frustrerende weekend, hvor Daniel har kørt fornuftigt men manglet meget fart indtil søndag, og Christian har haft masser af fart, men været drøn uheldig med påkørsler som har sendt ham ud af spillet!!

Teamet har lært meget igen denne gang, og når uheldet er opbrugt, så vil resultaterne også følge med.

Næste opgave er test på Sarno i kommende weekend.


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • La Conca
  •      ASETEK SIMSPORTS