Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Udfordringerne fortsætter

Go Kart 
09/03/14 

Efter en middel tidtagning i regnvejr som nr 26, har Christian kæmpet med påkørsler i 2 starter, og da han endelig fik et godt resultat med hjem, blev han efterfølgende udelukket da hans udstødning var revnet efter endnu en påkørsel bagfra, underligt at de lader ham køre 80% af løbet med en larmende udstødning, og så udelukke ham bagefter? Ærgerligt da speeden ellers er der, når han får lov at køre med i racet!! Det bliver en svær opgave søndag, hvor han skal starte langt nede i hans prefinale, men Christian giver aldrig op, og vil kæmpe til sidste meter!
 

Daniel har virkelig døjet meget med motor/karburator på denne bane, og i sidste kval heat ville den ikke starte og han måtte følge trop som bageste mand! Der arbejdes stadig med at finde en holdbar løsning, og søndagen vil blive brugt til at finde en løsning, så han kan kæmpe med hvor han hører til!

At andre også har problemer, viser sig ved, at viceverdensmester i KFJ Pulcini er næstbageste mand efter kval heatene!!
Også de nye Dunlop dæk har været svære at finde ud af, og her kan man se hvem der har testet meget i forsæsonen.


Alt for tit ser starten i KFJ sådan ud, her ses de 2 danskere være offer for et kaos, hvor Christian (315) er sendt baglæns, og Casper Røes (357) har fået besøg af en konkurrent ovenpå sig!!!!


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • La Conca
  •      ASETEK SIMSPORTS