Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Sol og regn på La Conca

Go Kart 
02/03/14 

Lørdagen var præget af konstant vekslende vejr, og hele tiden skulle karterne bygges om til det føre som banen præsenterede.
 

Christians lørdag:
I kval heat 2, fik Christian en god start, og igen lå han og kæmpede om top 3 pladser, indtil den samme kører som ramte ham i går, igen skubbede Christian af banen, med det resultat, at han punkterede på venstre baghjul, og måtte slæbe en 13. plads hjem, køreren fik en straf på 10 sek., men det hjalp ikke Christian noget! I kval heat 3 skete der et uheld under starten, hvorefter løbet blev flaget rødt (stoppet), men der var desværre nogle kørere der var længe om at opfatte dette, og to af disse kørte i og op på Christians kart, hvorved at der brækkede en styrestang, og bagakslen bøjede. Vi fik skiftet styrestangen inden restart, men nåede ikke at justere sporing, så han måtte starte bagest med en kart der spredte 33mm og slog 12mm på bagakslen, alligevel fik han slæbt en 17. plads hjem, hvilken fightervilje! Til 4. og sidste kvalheat, havde det regnet og banen var våd, men dette forhindrede ikke Christian i at køre et stærkt løb, og fik langt om længe en fortjent 2. plads, og havde der været 2 omgange mere, havde han vundet heatet. Farten har været der hele tiden, men 3 dumme påkørsler har bevirket at han skal starte midt i feltet i hans prefinale søndag.


(Foto: Lundgaard Racing)

Daniels Lørdag:
Speeden har manglet fra første træning på La Conca, og heller ikke lørdag var en opmuntrende dag. Daniel og mekaniker Rene Mailland har kæmpet hårdt, men mulighederne besværliggøres af det vekslende verjlig, som gør det svært at få prøvet ændringer ved karten. De fleste teams har både regn og tørvejskart, så der er mulighederne lidt flere. De nye dæk fra Dunlop er også en stor udfording, og her er det tydeligt at vi har for lidt erfaring med disse endnu!. Daniel er en fighter, og har før været i samme situation, så det vil være dumt at afskrive ham som en frontrunner, når farten i karten bliver fundet! Daniel starter midt i 6. række i hans prefinale, hvor hans placering i denne, vil afgøre hvilken række han skal starte i finalen.

Søndag køres warmup, prefinale samt finale i begge klasser.


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • La Conca
  •      ASETEK SIMSPORTS