Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Winter Cup opfølgning

Go Kart 
25/02/14 

Winter Cup var det første løb i kalenderen for de to brødre Christian og Daniel Lundgaard, og der er masser af gode ting som kan tages med videre fra dette løb. Der blev kørt både på våd og tør bane, hvilket krævede ænringer på både kart og kørestil, dermed var testforholdene optimale for hele teamet.
 

Begge kørere viste rigtig god speed fra første træning, og begge formåede at sætte hurtigt tid undervejs i deres kval heats.

Daniel havde en dårlig prefinale, hvor han fra en 28. plads dog alligevel fik avanceret til en 21.plads. I finalen gik det super godt, og da han fra en 11.plads lagde an til overhaling af deltageren der senere sluttede på podiet, satte motoren sig og han måtte udgå! En ærgerlig afslutning, men han fik vist at han har tænkt sig at blande sig i toppen i 2014.

Christian havde kørt nogle enormt flotte kval heats, og startede finalen fra 13. pladsen ud af de 90 startende til løbet, en præstation ud over det sædvanlige, i hans allerførste løb i KFJ. I finalen fik han ikke lov at køre med i front, han fik en dårlig start, og blev senere offer for et crash foran ham, hvor han blev lukket inde og røg helt bagest i feltet, men også Christian har vist at han trods han unge alder, kan blande sig i toppen af international karting!

Nu er teamet på vej til La Conga i det sydlige Italien, hvor der skal køres WSK Champions Cup de næste to weekender.


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • South Garda
  •      ASETEK SIMSPORTS