Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Hurtigst tid til begge kørere

Go Kart 
23/02/14 

Speeden er der til et topresultat, hvis heldet er med Christian og Daniel Lundgaard, i søndagens finaler ved Winter Cup 2014.
 

Daniel døjede med mekaniken i det første heat som blev kørt i regnvejr, og i andet heat blev han skubbet af kort efter starten, alligevel formåede han at kvalificere sig direkte til finalerne efter han havde kørt sig flot op i det sidste kval heat og kørte samtidigt hurtigste tid. Daniel er rykket op i KF til 2014, og han har lynhurtigt vænnet sig til forhjulsbremse og de ekstra kilo der slæbes rundt på.

Christian startede dagen med at køre sig op på 4. pladsen i hans andet kval heat og formåede samtidigt at sætte hurtigste tid. I hans 3. heat blev han klemt lidt i starten og mistede flere pladser, men fik sig kæmpet tilbage på en 10. plads. I det sidste kvalheat var Christian igen flyvende, og få omgange før mål, blev han skubbet af banen for enden af langsiden, med kom heldigvis ind igen, og kunne slutte heatet på en 5. plads. De fire flotte heats resulterer i at han starter 13er i prefinalen, en utrolig flot præstation i hans første løb i KFJ blandt 90 af verdens bedste.

Teamet fungerer super godt, og specielt samarbejdet med Daniels nye mekaniker Rene Mailand, har været meget værdifuldt.

Vi glæder os alle til finalerne søndag, disse kan følges på Winter Cup

Resultater: 
http://www.southgardakarting.it/risultati/risultati.php


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • South Garda
  •      ASETEK SIMSPORTS