Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 3

Emil Bernstorff til Carlin i GP3

Grand Prix 3 
13/02/14 

Efter 2 stærke år i Formula 3 med blandt andet podium placering i sidste års prestigefyldte Formula 3 Masters at Zandvoort, rykker Bernstorff nu op i GP3 Serien med det berømte engelske storhold Carlin.
Gp3 kører som støtteserie til alle de europæiske Formel 1 løb og har bred TV dækning.
 

Den 20 årige Bernstorff har haft en yderst successfuld junior motorsports karriere; efter en tidlig start i gokart rykkede han i 2010 op til det engelske formula Ford mesterskab hvor han gjorde indtryk ved at sætte banerekord på 2 af englands berømteste racerbaner, Silverstone GP og Brands Hatch Indy. I 2011 kom han med ikke mindre end 5 sejre snævert nr. 2 i det meget kompetitive ADAC Formula Masters i Tyskland. Derefter gik turen til F3 hvor Bernstorff udover F3 Masters podiet sidste år sikrede sig yderligere 6 sejre og en samlet 3. plads.


Emil Bernstorff rykker ud for Carlin i GP3 i denne sæson
(Foto: Team Emil)

Bernstorff's kontrakt med Carlin kommer efter en meget lovende test med holdet I Abu Dhabi kort efter afslutningen af 2013 sæsonen. Bernstorff rykker op til GP3, som vinder af Formula Middle East mesterskabet, hvor han også tog 6 sejre sidste år.

Emil sagde: “Jeg er rigtig glad for at rykke til GP3 med Carlin, et hold som jeg har beundret I mange år. Tankerne vender nu mod de første officielle test dage som begynder I slutningen af marts. Indtil da arbejder vi hårdt på at være godt forberedt til sæsonstarten.”

Trevor Carlin tilføjede: “Vi er meget tilfredse med at have Emil på holdet i år, han er en meget talentfuld ung kører. Med både Emil og Alex Lynn på holdet ,er vi ved at opbygge et stærkt hold, og vi satser på at være med helt fremme I mesterskabet.”

“Emil har allerede flere gange været ude på vores præmisser, hvor han har gjort et supert indtryk på os alle, og vi glæder os til årets samarbejde”

Axel Bernstorff
Team Emil


Læs mere om:
  • Emil Bernstorff
  • Carlin Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS