Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Dennis Lind imponerer ved test for Le Mans vinder

Sportscar racing 
04/02/14 

21-årige Dennis Lind imponerede, da han i dag på den tidligere Formel 1 bane Magny Cours i Frankrig, testede for LMP2 klassevinderen på Le Mans, OAK Racing. Det var første gang, at Dennis skulle prøve kræfter med en LMP2 racer, den næst hurtigste klasse på Le Mans.
 

Dennis Lind søger sammen med sin manager Peter Hartvig efter sponsorer til at sikre Dennis en sæson i international sportsvognsracing og dagens test var et skridt på vejen, til at få gjort de internationale racerteams opmærksomme på, hvorfor den hurtige dansker netop er blevet kåret til Årets Talent 2013 af DASU og DMU. Og Dennis Lind, der sidste år vandt DTC, skuffede ikke.


(Foto: Jan Kaiser)
Til trods for, at det var Dennis første erfaring med så hurtig en bil og samtidig hans første besøg på den franske Grand Prix bane, satte Dennis efter kun 30 omgange en omgangstid, der var mindre end et sekund fra den hurtigste tid OAK Racing nogensinde har kørt på Magny Cours.

”Det gik rigtig, rigtig godt og jeg er meget glad og stolt over min præstation” sagde en storsmilende Dennis Lind efter testen. ”Bilen kørte fantastisk. Man kan godt mærke, at den kun er bygget til at køre ræs. Jeg fandt mig hurtigt tilpas i bilen og gennem hele dagen forbedrede jeg mine omgangstider konstant. Bilen kan bremse meget senere end jeg har været vant til fra DTC og de første gang man trådte på bremsen, var det som at køre ind i en mur. Og med den store downforce, kan man tage sving, hvor man normalt ville bremse, uden så meget som at lette på speederen. Teamet var super professionelt og gav mig efterfølgende meget ros for min indsats. Jeg fik at vide, at jeg havde vist en naturlig speed i bilen. De sagde, at deres erfaring var, at bilen var nem at køre, men ikke nem at køre hurtig i, så jeg fik stor ros for min præstation og for hvor lidt tid jeg havde brugt på, at vænne mig til bilen”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Dennis Lind tester for Le Mans vinder
  •