Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Klaus Hammer går efter comeback fra sæsonstart

Rally 
02/02/14 

Efter at Klaus Hammer/Christopher Lassen, Espergærde/Herlev havde en voldsom afkørsel under fjerde afdeling af rally-DM 2013 har teamet arbejdet hårdt på et comeback og nu er vi klar igen siger Klaus Hammer
 

Christopher Lassen har valgt at holde en pause og satse på sin uddannelse og derfor har jeg genoptaget mit samarbejde med Finn Thomsen, jeg kørte sammen med i 2011 siger Klaus Hammer.

Jeg synes efterhånden at det begynder gå fra projekt til en rallybil og programmet for 2014 begynder også at falde på plads.

Vi forventer at få bilen startet op indenfor 3 uger og så skal vi have lavet nogle funktionstest på bilen, men jeg skal nok også i gang igen efter mit uheld.


Efter Hammers ufrivillige exit i 2013 er bilen nu renoveret til mindste detalje og snart klar igen – vi vender tilbage med mere nyt.

Det var en meget voldsom exit vi havde fra årets Suzuki Sydhavsrally, vores Renault Clio R3 var smadret til ukendelighed og vi havde også fået nogle knubs.

Udover mange hundrede arbejdstimer på rallybilen har Klaus også et brækket skulderblad og kraveben der ”lige” skulle hele.

Teamet kan følges på www.hammer-motorsport.dk

Finn Thomsen
www.hammer-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS