Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin: Føler mig allerede hjemme

Formel 1 
31/01/14 

Det var Kevin Magnussen og McLaren der tog overskrifterne fra den trejde testdag på Jerez. Med den klart hurtigste tid er det internationale fokus kommet på danskeren.
 

Programmet var forskelligt for de to kørere - om formiddagen blev Jenson Button sat til at forstå raceren og justere den til. Teamet havde i forhold til Kevin et program der skulle give ham mest mulig tid i raceren. Derfor fik han flere længere stints, øvet sig på starter og pitstops.

"Det var en stor dag for mig. Jeg havde sommerfugle i maven og havde problemer med at sove - jeg er jo rookie, og jeg var spændt på at komme i raceren," siger Kevin Magnussen om sin debut i McLaren MP4-29 raceren. Men helt nyt er det dog ikke for ham. "Det føles dog ikke som min første dag på arbejde: jeg kender alle hos McLaren så jeg føler mig allerede hjemme," siger han. Og det blev også bemærket af mange omkring testen på Jerez.


Kevin Magnussen leverede en god indsats på Jerez
(Foto: McLaren Media)

"Jeg er glad for at alt gik som det skulle og raceren føltes god. Jeg er meget tilfreds med holdbarheden - at få så mange omgange som jeg fik på blot en halv dag er meget positivt," siger han videre. Dog lægger han ikke så meget i at have fået den hurtigste tid. "Jeg tager ikke så meget ud af jeg satte den hurtigste tid - jeg pressede på, men det var ikke en 'balls-to-the-wall' omgang. Vi ønskede at få gode data og lære raceren at kende, så jeg tror alle presser på derude.

Han har fortsat en meget ydmyg tilgang til arbejdet der ligger forude. "Jeg mener stadig at vi kan forbedre raceren i denne uge. Og det vigtigste er at forstå hvordan det kan forbedres når vi tager herfra. Jeg mener vi har en god ide om hvilken retning vi skal tage," slutter han.


Ikke overraskende blev Kevin Magnussen centrum for mange interviews
(Foto: McLaren Media)

Kevin Magnussen får yderligere en testdag på Jerez, når den slutter fredag.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Jerez
  • 31/01/14 - Jerez - Formel 1 Test
  • Jerez test - 3. dag
  •