Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Jan Jespersen hurtigste dansker ved vintertræning i Spanien

Road Racing 
31/01/14 

Den regerende danske road racing mester var i weekenden d. 24-26 januar til vintertræning på bl.a. den sydspanske bane Almeria. Jan Jespersen på Honda CBR1000RR var hurtigste dansker efterfulgt af den danske VM-kører Alex Schacht på Ducati Panigale.
 


Jan Jespersen #43 & Alex Schacht.
(Foto: Motorsport Promotion)

Til arrangementet, der var stablet på benene af Bikepromotion, var også flere VM og EM kørere på bl.a. Superbike og Moto2 motorcykler, så Jan Jespersen på Stock1000 Hondaen var tilfreds med at køre femte hurtigste tid af de 120 tilmeldte kørere.


Jan Jespersen #43.
(Foto: Motorsport Promotion)

Udover at få kørt noget fart ind i kroppen efter en lang vinterpause, var formålet med træningen, for teamet bag Jan Jespersen, at få løst nogle opsætningsmæssige problemer, der opstod i slutningen af sidste sæson. Teamet fik gennem weekenden arbejdet intensivt med dataanalysering og fik testet flere forskellige opsætninger og løst forrige sæsons problem.


Jan Jespersen #43.
(Foto: Motorsport Promotion)

Den nærmeste tid står nu på opbygning af en Honda CBR1000RR til den nye danske Superbike serie, samt i samarbejde med én af verdens absolut førende race-ingeniører, at få udviklet brugen af datalogninger til affjedringsopsætning.


Jan Jespersen #43.
(Foto: Motorsport Promotion)

Motorsport Promotion


Læs mere om:
  • Alex Schacht
  • Jan Jespersen
  •