Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Jan Jønck udtaget til DASU/Team Danmarks talentgruppe

Go Kart 
31/01/14 

Jan Jønck er blevet udtaget af Dansk Automobil Sports Union (DASU) til Team Danmarks talentudviklings program for helt unge udøvere fra bane- og kartsporten.
I 2014 skifter Jan efter 7 år i gokart til Formel Ford, hvor kan skal køre for team RS Competition.
 

Til daglig går Jan i 9. klasse på ESAA - Elite Sport Akademi Aarhus. ESAA giver ham som eliteidrætsudøver rammerne for at kombinere hans uddannelse og talentudvikling.


Jan Jønck er udtaget af DASU til Team Danmarks talentudviklings program

DASU og Team Danmarks koncept betyder, at Jan som motorsports talent et tilbudt et toårigt Team Danmark program, der giver ham en ”grunduddannelse” inden for en række vigtige områder. Her tænkes primært på fysisk og mental træning, køreteknik samt karriererådgivning. Men også områder som anti-doping, ernæringslære, sponsorsøgning og skadesbehandling berøres.

De projektansvarlige er Jesper Carlsen, Nikolaj Korsgaard og Dennis Wounlund, der endvidere suppleres af eksperter fra Team Danmark. Programmet i år inkluderer seks samlinger inden for hver af kategorierne fysisk træning samt mental træning. Hertil kommer en eller flere køretekniske samlinger forud for internationale løb. Det overordnede ansvar for gennemførelse af programmet påhviler DASU sportschef og DASU eliteudvalg.

www.janjonck.dk
Jørn Dalgård Larsen


Læs mere om:
  • Jan Jønck
  •      ASETEK SIMSPORTS