Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Boullier ny teamchef hos McLaren

Formel 1 
29/01/14 

Kevin Magnussen får ny teamchef
Det bliver Eric Boullier der bliver ny teamchef hos McLaren. For ikke mange dage siden sagde han op hos Lotus, og i dag har det engelske team bekræftet at han er ansat som ny teamchef. Han erstatter Martin Whitmarsh.
 

For ikke mange dage siden stod Eric Boullier iklædt Lotus uniform og takkede Saxo Bank for at smække kroner i Lotus-teamet - nu kan i stedet trække i den sølvfarvede McLaren uniform og takke Danmark for at stille Kevin Magnussen til rådighed for teamet! Så hurtigt kan det gå i Formel 1.

Franskmanden har ståede i spidsen for Lotus, og klaret sig godt i at få det pressede team til at levere resultater. Det har det derimod knebet med for Martin Whitmarsh der overtog teamet da Ron Dennis valgte at trække sig tilbage til en mere overordnet stilling i McLaren organisationen. Det ændrede sig dog for kort tid siden, hvor Ron Dennis igen vendte tilbage, og nu er det så Boullier der skal stå i spidsen for teamet.

Han tiltræder stillingen den 3. februar, så han dukker ikke op til testen på Jerez.

Samtidig bliver ledelsesstrukturen ændret. Eric Boullier som teamchef samt Jonathan Neale skal referere til en ny chef, der ikke er fundet endnu. Han får titel af 'Cheif Executive Officer' - og kunne måske give plads til Ross Brawn, der også har været rygtedes til at komme til teamet. Den overordnede chef skal referere direkte til Ron Dennis - så der er fortsat en del lag mellem Ron Dennis og McLaren teamet.

Benji

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Eric Boullier har forladt Lotus
  •