Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Præsentationer på Jerez

Formel 1 
28/01/14 

Billeder af de nye racere
Morgenen igennem bliver der præsenteret racere i 2014 udgave - så der bliver travlt med at få taget billeder. I går præsenterede Toro Rosso deres, og til morgen fortsætter det med præsentationer fra Red Bull og Mercedes GP.
 

Så vi kan lægge ud med billederne af den nye Toro Rosso STR9, som bliver kørt af Jean Eric Vergne samt debutanten Daniel Kvyat.


(Foto: Toro Rosso Media)

Hvor de fleste racere har været utrolig grimme, så ser det ud til at Mercedes vinder prisen for det indtil videre pæneste design af fronten. Mange tipper Mercedes GP til at komme stærkt ud til den nye sæson, blandt andet som fabrikshold. De har haft gode muligheder for at designe deres racer omkring den nye motor og det nye reglement, hvilket har givet dem mulighed for at tilpasse det til deres behov, mens deres kunder må 'nøjes' med blot at modtage det nye udstyr og selv få det til at passe.

Her er den nye Mercedes W05 racer.


(Foto: Daimler Chrysler)

Utrolig meget fokus ligger på Red Bull Racing, der forud for den nye sæson står med en hel ny udfording. Efter flere års stærk dominans skal der tegnes en helt ny racer - og det bliver spændende at se om Adrain Newey igen-igen kan skabe VM-racer som Sebastian Vettel kan trille hjem til en nyt mesterskab.


Red Bull Racings RB10 - kan den igen-igen vinde VM?
(Foto: Red Bull Media)

Tidligere havde Force India som de første vist hvordan deres 2014 racer skulle se ud - og nu er den også præsenteret. Fronten har især fået opmærksomhed, hvor designet igen har en mærkværdig udformning.


Der har tidligere været vist et billede af VJM07 raceren fra Force India - men her er den præsenteret på Jerez
(Foto: Force India Media)

Benji

Læs mere om:
  • Force India
  • Mercedes GP
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  •