Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Morten Dons er Årets Idrætsnavn i Struer 2013

Diverse 
24/01/14 

Det 25-årige motorsportstalent modtog torsdag aften prisen som Årets Idrætsnavn i Folkets Hus i Struer.
Prisen blev tildelt Morten Dons efter hans succesfulde sæson i det svenske Ginetta GT5 Challenge-mesterskab, hvor han vandt mesterskabet sammen med Magic Racing-teamet.
 

- Jeg er meget stolt af at blive kåret som Årets Idrætsnavn. Det er nok den største anerkendelse man kan få som lokal sportudøver, og det betyder meget for mig at min hjemby følger med, selv når jeg kører racerløb i udlandet. Det motiverer mig til at yde en ekstra indsats, når jeg repræsenterer Struer.


Morten Dons er Årets Idrætsnavn i Struer Kommune
(Foto: Gripping Media)

Prisen blev overrakt af Struers nye borgmester, Mads Jakobsen.

Mortens planer for 2014 bliver offentliggjort i den nærmeste fremtid, og hovedpersonen glæder sig meget til at kunne fortælle om det:

- Det er et stort skridt der bliver taget i år, og jeg kommer til at skulle arbejde hårdt både på og udenfor banen - mere vil jeg ikke sige endnu, men det varer ikke længe før jeg kan fortælle alt.

Morten Dons
www.donsracing.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Morten Dons
  •