Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Danmarksmesteren HKH Prins Joachim er blandt de første

Classic Race
Aarhus 

24/01/14 

tilmeldte til Classic Race Aarhus 2014
Classic Race Aarhus har nu åbnet for deltagertilmeldingen , og de første kørere har allerede meldt deres ankomst: Deriblandt nogle, der ikke kun er hurtige med tilmeldingen, men også vil være det på banen, når løbsweekenden 16.-18. maj oprinder.
 

Cortina Racing har nemlig tilmeldt alle teamets tre Ford Lotus Cortinaer, og da Hans Kongelige Højhed Prins Joachim tidligere har vundet i Classic Race Aarhus og teamkammerat Martin Berner har været meget tæt på, så er der altså allerede nu et par gode bud på vinderne af det efterhånden klassiske aarhusianske byløb.


Sådan ser det ud, når prinsens Cortina får fuld gas i Aarhus: Godt!
(Foto: Per Fløng)

Med sin femte Danmarksmestertitel i den historiske 65-klasse har HKH Prins Joachim bevist, at han har farten og stabiliteten over en hel sæson. Han har været med fra starten i Classic Race Aarhus, men har ikke helt samme flotte statistik på banen rundt om Mindeparken – så mon ikke han er topmotiveret for at vise, at han kan vinde her igen?

Cortina Racing-teamet bliver i hvert fald et populært indslag både på banen og i depotet. ”Vi ved fra vores tilskuerundersøgelser, at 65-klassen er en af de mest populære blandt publikum”, oplyser Classic Race Aarhus' præsident Niels Brøchner, ”og vi er glade for, at Cortina Racing er med i denne spændende klasse igen”.

Traditionelt er 65-klassen en af de største i dansk historisk motorsport, og Lotus Ford Cortinaen er en af de mest populære biler i feltet. Forvent tætte kampe og spektakulær kørsel om placeringerne – igen i 2014.

Det er i øvrigt første gang i løbets historie at alt vedrørende tilmeldingen kan ordnes i én håndevending og hundrede procent online og Classic Race Aarhus glæder sig over at både kørerne og løbssekretariatet nu får det lidt nemmere.

Kørere der vil deltage kan melde sig til hér.

Tilskuere der har lyst til at OPLEVE det kan købe billetter hér.

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •