Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Petrov fik sin DTM-test

DTM 
23/01/14 

DTMEfter at have talt sig meget varm omkring DTM, lykkedes det for den tidligere Formel 1-kører, Vitaly Petrov, at få en test for Mercedes. Som den første russiske kører fik testet DTM Mercedes AMG C-Coupé på Portimão-banen i Portugal.
 

Der er i første omgang tale om en invitation til testen, og om det medfører en kontakt må de kommende uger vise. Der er dog ingen tvivl om at der er kommercielle interesser i at få en russisk kører tæt på DTM. "Rusland er et meget vigtigt marked for DTM og Mercedes," siger Toto Wolff. "Vitaly har udtrykt ønsket om at teste vores DTM-racer. Vi er kun glade for at vi kan opfylde hans ønske," siger Wolff og nævner ikke yderligere fremtiden bringer.


En glad Petrov fik sin test
(Foto: Daimler Chrysler)

"Jeg er megt glad og taknemmelig for at Mercedes har inviteret mig til at teste en af deres DTM racere," siger Petrov. Og han har været imponeret over hvor gode bilerne er. "Jeg er især imponeret over den måde som DTM Mercedes'en kører i svingene. DTM er en topklasse og en af de mest konkurrencedygtige standardvognsserier i verden," er skudsmålet fra Petrov.


Mercedes tester deres 2014 racer på Portimao
(Foto: Daimler Chrysler)

Han har tidligere udtrykt stor interesse for at køre DTM - og har efter sigende skrabet penge sammen til at kunne købe sig til en plads. Det er dog meget mod principperne i DTM, som ikke har 'pay-drivers' i feltet. Men alt kan jo lade sig gøre.

Benji

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Petrov har pengene til DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS