Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vandoorne bliver reservekører hos McLaren

Formel 1 
23/01/14 

Kevin Magnussens rival i Formel Renault, Stoffel Vandoorne bliver ikke uventet McLarens officielle test- og reservekører i 2014. Samtidig får han også et sæde i GP2 hvor målet må være at han kommer til at være med i topkampen.
 

Den belgiske kører har imponeret igennem ungdomsårene, blandt andet med et mesterskab i det europæiske Formel Renault-mesterskab, og han var igennem 2013 en stærk konkurrent til Kevin Magnussen i kampen om Formel Renault 3.5-mesterskabet. Nu indtræder han naturligt i rækkefølgen som teamets test- og reservekører, på samme måde som det var tilfældet for Kevin Magnussen i sidste sæson.

Han kommer dog ikke til at være passiv tilskuer ved Formel 1-løbene. I 2014 skal han køre GP2 for det etablerede ART team.

McLaren præsenterer deres racer i morgen ved en online-præsentation.

Benji

Læs mere om:
  • Stoffel Vandoorne
  • McLaren Formula 1
  •