Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India går i sort

Formel 1 
22/01/14 

Første billede af 2014-racer
Som de første i 2014 har Force India fremvist et billede af farverne på deres nye racer. Og der er slået over i mørke farver hos det indiske team.
 


Sådan ser den nye VJM07 racer ud fra Force India
(Foto: Force India)

Det er ikke en endelig præsentation af raceren - det sker i forbindelse med den første test på Jerez - og der er måske også et par billeder og vinkler der vil være interessante - især omkring fronten som ligner meget - hvis ikke det faktisk er - en front fra 2013-raceren. Til den nye sæson forventes der et meget mere radikalt design - og det vælger teamet nok at sløre forud for testen.

Årsagen til den nye bemaling i mere mørke toner, skyldes ankomsten af den mexicanske sponsor, Claro. Det passer jo meget godt med at teamet har fået tilgang af Sergio Perez! Teamets anden kører er Nico Hülkenberg der vender hjem efter et blandet år hos Sauber.

Benji

Læs mere om:
  • Force India
  •