Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren uden hovedsponsor

Formel 1 
22/01/14 

Med kun få dage til online præsentationen er McLaren ved at lægge hånden på de sidste detaljer. En vigtig detalje er faldet på plads - MP4-29 har bestået FIAs crash-test. Men teamet kommer ind til en ny sæson uden en hovedsponsor.
 

Det bekræfter Jonathan Neale i dagene forud for præsentationen. Teamet har de seneste mange år haft Vodafone som hovedsponsor. Og det samarbejde stopper nu. "Vi præsenterer ikke en hovedsponsor når vi præsenterer vores nye MP4-29," er meldingen fra Neale.

Dog er der ikke problemer med økonomien, og en lang række større sponsorer er fortsat med omkring teamet. Og med det fornyede fokus som Ron Dennis, der er en af hovedaktionærerne i McLaren gruppen, skal der investeres. Alligevel mener Neale at teamet har økonomien på plads. "Jeg er glad for at sige at McLaren har et større budget tilgængeligt i 2014 end det tidligere har haft i teamets historie," er kommentaren.


Det er slut med Vodafone som hovedsponsor i 2014
(Foto: McLaren Media)

Dog er der fortsat et stort og åbent spørgsmålstegn omkring Martin Whitmarshs fremtid i teamet. Det må have en betydning ikke at kunne holde på en hovedsponsor, eller i det mindste at kunne finde en økonomisk partner der kan understøtte den store udvikling som McLaren skal igennem, både i år og næste år hvor Honda kommer ind som ny motorleverandør.

McLaren fremviser deres nye racer på fredag.

Benji

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •