Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Formel 1-feltet på plads

Formel 1 
21/01/14 

Caterham henter Kobayashi og Ericsson
Så er der ikke flere ledige pladser i Formel 1-feltet der til 2014 sæsonen er blevet godt og grundigt opdateret. Caterham har sat navn på deres to kørere - det bliver som rygtet angav: Kamui Kobayshi og svenske Marcus Ericsson.
 

Det bliver til et comeback for Kobayshi, der tidligere har været kører for Toyota og senere for Sauber. Han er kendt som en meget spektakulær kører - især hans overhalinger på Suzuka er legendariske. Om han er den rette til at bygge teamet op er nok mere usikkert, og især sammenholdt med at de har en rookie på holdet i svenske Marcus Ericsson.

Omvendt er det godt for skandinavisk motorsport at der kommer flere kørere ind i Formel 1, og det er over 20 år siden at Sverige sidst havde en kører med i Formel 1.

Udover de to kørere har Caterham også sikret sig Robin Frijns, som reservekører. Den hollandske kører har ikke været i stand til at få bygget videre på ellers stærke resultater i Formel Renault.


Her kan du se hele Formel 1-feltet 2014

Benji

Læs mere om:
  • Kamui Kobayashi
  • Marcus Ericsson
  • Caterham
  •