Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Van der Garde skifter til Sauber

Formel 1 
21/01/14 

Ny test- og reservekører hos Sauber
Hollænderen Gideo van der Garde bliver i den kommende sæson ansat hos Sauber som test og reserve-kører. Han havde en blandet sæson hos Caterham, der ser ud til at få en hel ny kørersammensætning i 2014.
 

Caterham havde en dårlig sæson, og Gideo van der Garde var ikke den store oplevelse, selvom han var den bedste af de to Caterham-kørere. Nu bliver det i den kommende sæson til en plads på sidelinjen, hvor han bringer penge til et team der godt kan bruge midler. Det kan måske på sigt give en ny chance for at vende tilbage som Grand Prix kører.

Hos Caterham er der i stedet mere snak om hvem der skal køre for dem. Charles Pic blev i går aftes rygtet til at være en færdig mand - ikke overraskende efter en meget anonym indsats i 2013. Der er dog linet op hos det lille team med to nye kørere - et comeback til Kamui Kobayashi og debut til svenske Marcus Ericsson. Kobayashi blev der ikke plads til i 2013 da Sauber begyndte at have en tom pengetank, og vil være en god kandidat til at vende tilbage. Ericsson vil give mere skandinavisk og har en stor sponsorpakke i ryggen. Om talentet helt står mål er nok svært at måle. Det er ikke helt lysende talent, eftersom svenskeren har haft talrige sæsoner i GP2 uden at have taget mesterskabet.

Caterham har dog ikke bekræftet rygterne. Det er dog spændende hvem der skal sidde i raceren når der skal testes på Jerez om få dage.

Benji

Læs mere om:
  • Giedo van der Garde
  • Sauber
  •