Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Albuquerque er den nye kører hos Audi LMP1 teamet

FIA WEC 
21/01/14 

World Endurance ChampionshipTom Kristensen skal have ny holdkammerat
Audi annoncerede i den forgangne uge at Filipe Albuquerque kommer til at indgå LMP1 programmet i 2014.
 

Den 28-årige, portugisiske kører vandt sidste år Rolex 24 der blev kørt på Daytona, i en Audi R8, og 2013 bød også på en fuld DTM sæson i Audi teamet.

Han skal den kommende sæson køre Audi R18 e-tron quattro i FIA World Endurance Champioship 6-timers løbet på Spa og herefter 24 timers løbet på Le Mans.

Hvilken bil skal Filipe Albuquerque så køre i? Faktum er at Audi ikke har offentliggjort hvilken bil han skal køre i, men vi kunne gætte på at han kommer til at køre i Audi nummer 3, og dermed flyttes Lucas di Grassi til Audi nummer 1 med Tom Kristensen og Loic Duval.

Det bliver den 21 årige Nico Müller, der overtager Albuquerque’s plads i Audi’s DTM program. Nico Müller har de sidste to år kørt for International Draco Racing i Formular Renault 3.5 Series, hvor han sluttede på en femteplads i 2013.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Filipe Albuquerque
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest
  •