Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Casper Elgaard og STARK går efter DTC-sejren

DTC 
15/01/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipOgså i 2014-sæsonen af Danish Thundersport Championship (DTC) vil STARK Racing køre med om titlen som det bedste danske motorsportshold. Målet er at forbedre sidste sæsons tredjeplads til en placering øverst på podiet.
 

STARK Racing med Casper Elgaard i førersædet vil også være at finde på de danske baner i 2014, efter at STARK og Casper Elgaard har valgt at forlænge aftalen om et sponsorat af teamet. Målet for den kommende sæson er at fortsætte den gode afslutning på 2013 og dermed gå benhårdt efter den overordnede sejr.


Elgaard og STARK fortsætter samarbejdet.

”Som professionel sportsmand vil jeg vinde, og derfor var jeg heller ikke tilfreds med sidste sæson, hvor det kun blev til én sejr. Men alle pilene peger i den rigtige retning for 2014 og jeg er sikker på, at den positive afslutning vi fik i sidste sæson kan bruges til endnu flere sejrer og forhåbentligt et mesterskab til STARK Racing i efteråret,” fortæller Casper Elgaard.

Også hos STARK er der tilfredshed med forlængelsen, der er en naturlig forlængelse på et samarbejde, der går godt i tråd med byggemarkedskæden værdier.

”Vi har været meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med Casper og hans team i den forløbne sæson og derfor har det været helt naturligt for os at fortsætte samarbejdet. Casper står for alt det som vi i STARK går ind for; høj professionalisme, perfektionisme og viljen til hele tiden at blive bedre,” fortæller Jesper Gaarde, Marketingdirektør i STARK.

Skuffende sæson på banen – men gevinst i pitten

Både STARK og Casper Elgaard havde gerne set flere sejre i 2013 sæsonen, der dog uden for banen bød på stor succes for de arrangementer som følger med. Således gør STARK Racing meget ud af at gøre hvert løb til en oplevelse for gæsterne.


Casper Elgaard og STARK går efter DTC-sejren.

”Vi har haft nogle rigtig gode løbsdage de sidste par år. Til hvert løb har vi haft medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med ude og få nogle fantastiske oplevelser og den del er i høj grad med til at gøre sponsoratet attraktivt for os. Vi vil selvfølgelig allerhelst se STARK Racing vinde, men det er også vigtigt, at vi får en god totaloplevelse med vores kunder,” forklarer Jesper Gaarde.

Også Casper Elgaard har lagt mærke til succesen uden for banen:

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med STARK gennem hele sæsonen og har fået rigtig god opbakning fra alle STARK Racing fans. Det er fantastisk at opleve den store opbakning både på og uden for banen. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi kunne blive enige om at forlænge samarbejdet mellem STARK og Elgaard Motorsport.”

Elgaard Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •