Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Drømme debut for Kasper H. Jensen i Aston Martin

24H Series 
15/01/14 

Kasper H. Jensen var sammen med Perfection Racing Europe taget til Dubai for at deltage i sit første langdistanceløb.
Sammen med Perfection racing Europe fik han sikret sig en 2. plads i deres klasse ved 24 timers løbet i Dubai.
 

Kasper havde inden turen brugt mange timer i simulatoren for at have et godt kendskab til banen, da han godt vidste at der var mange andre udfordringer ham skulle forholde sig til når han kom til Autodromen i Dubai. Han skulle køre baghjulstrukken Aston Martin, frem for forhjulstrukken, som han er vant til, han skulle øve kørerskifte, han skulle køre om natten, han skulle køre lange stints m.m.

Efter en gåtur rundt på banen var Kasper klar til den nye udfordring. Da han første gang satte sig i Aston Martinen var spændingen at føle i maven, men efter kort tid i bilen faldt der ro over ham. Nyt for Kasper var dog alt trafikken på banen, han blev både overhalet og skulle overhale, det skulle han lige vænne sig til.


Drømme debut til Kasper H. Jensen i Aston Martin

Under torsdagens træning opstod der problemer med bilen. Der blev arbejdet hårdt i teamet for at forsøge at løse problemet, som viste sig at komme til at ”drille” rigtig meget. Problemet betød at kørerne ikke kom ud til kvalifikationen og natkørslen. Heldigvis fik teamet dispensation til at starte i løbet, dog bagerst i feltet som nummer 79.

Efter starten arbejdede kørerne sig dog hurtigt op til en placering midt i feltet og da Kasper skulle køre sit første stint var bilen nummer 3 i klassen. Kasper fik nu sin debut med at køre natkørsel og han formåede i løbet af de to timer, han kørte, at køre bilen op på en 1. plads i gruppen.

I løbet af natten forøgede teamet deres forspring, så da Kasper kom i bilen igen tidlig om morgenen førte de deres gruppe med 8 omgange. Nu skulle forspringet bevares og der skulle passes på bilen.

Efter 1 ½ time i bilen begyndte den at sætte ud i venstresvingene, så Kasper måtte en tur i pit. Her fandt mekanikerne hurtigt ud af at det skyldtes en overrevet ledning. Da den var repareret, var forspringet på 8 omgange desværre væk og de var nu kommet bagud med 4 omgange. Teamet gav dog ikke op, der blev kæmpet til sidste minut og det lykkedes dem også at indhente 2 omgange. Da de 24 timer var gået kørte team Perfection Racing Europe i mål som nummer 2 i deres gruppe.

For Kasper havde løbet været en rigtig god og lærerig oplevelse.


Kasper H. Jensen og Perfection racing Europe sikrede sig en 2. plads i deres klasse ved 24 timers løbet i Dubai.

Kasper vil hermed gerne takke Team Danmark og Perfection Racing Europe for at have givet ham muligheden for at deltage i løbet.


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS