Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Aston Martin er næsten klar med en plan

FIA WEC 
14/01/14 

World Endurance ChampionshipSkal vi se både David Heinemeier Hansson, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen hos Aston Martin?
Det er igen i 2014 planen at Aston Martin Racing kommer til start med 4 Vantage GTE i FIA World Endurance Championship.
 

Den britiske bilfabrik er stolt over deres bedrifter i i FIA World Endurance Championship.2013, og de sigter minimum efter samme resultater i 2014.

Selv om planen er at komme med 4 biler til den kommende sæson, så er ingenting afgjort endnu. Dog er det rimeligt sikkert at der kommer to GTE pro biler. Det er lidt mere usikkert omkring GTE am bilerne.

Det ser ud til at vi igen kommer til at se Darren Turner og Stefan Muecke i GTE pro bilerne.

Paul Dalla Lana.er i dialog med Aston Martin om en plads i en GTE-Am bil sammen med David Heinemeier Hansson som tidligere har testet en Vantage GTE to gange.

Skæbnen for Aston Martin GTE-Am nr 95, Young Driver AMR er ikke afgjort endnu, og derfor kan det være at vi kommer til at se Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen igen.

Vi kommer måske til at opleve en privat indsat GTE am Aston Martin med Khaled Al Qubaisi i spidsen for Abu Dhabi Racing. Disse forhandlinger er slet ikke i mål, og derfor helt uafklaret

Hvor placerer det så Jamie Campbell-Walter og Stuart Hall som leverede varen i 2013? Måske er de på vej til European Le Mans Series og køre for Roald Goethe’s Business Commitments.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • David Heinemeier Hansson
  • Kristian Poulsen
  •