Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Nissan ZEOD RC begynder på test snart

Le Mans 
13/01/14 

Le MansDen helt nye og meget specielle Nissan ZEOD RC der indtager plads 56 i 24 timers løbet på Le Mans i 2014, er nu næsten færdigbygget i sin endelige konfiguration.
 

Dette betyder at Nissan meget snart er klar med Nissan ZEOD RC. Denne besyndelige bil har tidligere været på banen og rullet ved egen kraft. På det tidspunkt var den en 100% el-bil. Den endelige bil er bestykket med en teknologi som Nissan lige nu ikke er interesseret i at løfte sløret for.
Dog fortæller Darren Cox at benzin motoren til denne specielle bil, er i gang med at blive bænk testet.

Det er planen at den færdige bil begynder på test i slutningen af januar/starten af februar, men der er ikke kommet noget om hvor testen skal foregå.

Den første test der blev afviklet med den nye bil blev kørt af Michael Krumm og senest var det Jann Mardenborough der kørte bilen på U.K. Airfield, men lige nu er det ikke kendt af offentligheden hvem der skal gennemføre den kommende test.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Nissan ZEOD RC
  • Le Mans
  • 15/06/14 - Le Mans - Le Mans
  • Nissan ZEOD RC næsten klar til test
  •