Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Frederik Nymark er med helt fremme i Dubai

24H Series 
11/01/14 

Frederik Nymark kørte i løbet af natten to stint og det sidste af de to stints skulle vise sig at være rigtigt godt for både Frederik og hele teamet.
 

Frederik Nymark afleverede kl. 5:00 AD Racing Clioen med nr. 107 til Steffen Petersen efter et rigtig flot stint. Det var Frederiks andet stint i mørket, og han leverede en solid og meget flot præstation. Med stabile og hurtige tider lykkedes det Frederik at køre bilen fra 5. pladsen til 2. pladsen, han fik dog lidt hjælp da den førende bil i A2 klassen fik problemer med gearkassen, og brugte lang tid i pitten.


Frederik Nymark på vej ind i bilen til sit andet stint

Teamets søsterbil #106 K-Rejser Clioen med Jakob Kristensen fører i øjeblikket A2 klassen. Der er en rigtig god stemning i teamet, og vi ser frem til igen af køre i dagslys.

AD Racing - K Rejser teamet lå klokken 09.20, dansk tid nummer 1 og nummer to i deres klasse A2

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • AD-Racing
  • Nymark Racing
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS