Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Magnussen i topform til 24 timer i Dubai

24H Series 
10/01/14 

Når årets første store internationale racerløb sættes i gang fredag klokken 11.00 dansk tid, starter Jan Magnussen fra en sjetteplads i et imponerende felt på 79 biler.
 

"Jeg havde naturligvis håbet på en bedre startplacering, men omvendt har vi haft nogle rigtig gode træningssessions, og vi er det hurtigste Ferrari-team i feltet, så det er absolut lovende," lyder det fra Jan Magnussen.

24-timers-løbet på Dubai Autodrome har været afholdt siden 2006, og på startlisten med hele 79 tilmeldte biler finder man alt fra Suzuki Swift til Lamborghini Gallardo.

"Vi er temmelig enige om, at vi har fået det optimale ud af bilen i dag, og for at vinde løbet skal vi sørge for at holde den gode fart og undgå problemer. Med så mange forskellige biler samlet på en racerbane bliver der massiv trafik,"

Teamets bedste tid på 1:58,402 minutter blev sat, mens Jan Magnussen sad bag rattet i den kromfarvede Ferrari 458 Italia #30, som han kører for Ram Racing.


Ferrari 458 Italia #30
(Foto: Jan Magnussen Racing)

Han stiller op i den hurtigste klasse, A6, som består af GT3-biler, og han deler bilen med 2013-mestrene i European Le Mans Series, Johnny Mowlen og Matt Griffin samt den indiske forretningsmand Cheerag Arya.

"Jeg er superglad for at være med på holdet, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og køre race igen," forklarer Jan Magnussen.

"Ram Racing er et ambitiøst team med den helt rigtige indstilling. De er vildt dygtige og rigtig gode at arbejde sammen med, og du kan virkelig mærke, at de er kommet herned for at vinde — så det går vi efter."


Ferrari 458 Italia #30
(Foto: Jan Magnussen Racing)

Jan Magnussen bliver første mand i bilen og er derfor at finde på startgridden fredag, hvor der varsles om godt og solrigt vejr med temperaturer på op til 23 grader. Også natten forventes tør, mens lørdag formiddag loves skyet.

Dunlop 24H Dubai gæstes også af en del andre danskere, heriblandt Jacob Kristensen — lillebror til Tom, som stiller op sammen med tre andre amatørkørere i en Renault Clio.

Senere på måneden gælder det i øvrigt endnu et 24-timers-løb for Jan Magnussen, nemlig Rolex 24 at Daytona, som løber af stablen den 25.-26. januar.

Dunlop 24H Dubai kan følges live via løbets eget website: www.24hdubai.com.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS