Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

God start for Frederik Nymark

24H Series 
08/01/14 

Eftermiddagens frie træning var første gang Frederik Nymark rulle ud på Dubai Autodrome i Team AD Racings Renault Clio Sport # 107 til årets første 24 timers løb. Frederik havde et godt kendskab til banens layout hjemmefra, efter mange timers træning i vores Playstation simulator, men Clio’en var helt ny for Frederik, ligesom det var hans første tur i en forhjulstrækker.
 

Vi har selvfølgelig snakket om forskellen på en baghjuls- og en forhjulstrækker hjemmefra, men der er selvfølgelig kun et sted en racerkører kan få den rigtige fornemmelse, og det er på banen. Kl. 14:20 rullede Frederik Nymark på banen for første gang, og fik efter 4 omgange var han nede på fornuftige tider, og sluttede første session af med at køre hurtigste tid i bilen.


Frederik Nymark på vej i bilen

Efter en pause og en rødflagsperiode (En Mercedes SLS kom for tæt på dækbarrieren) var det tid til dagens anden og sidste træning, Frederik fik igen 20 minutter i bilen og sluttede af med at sætte teamets hurtigste tid, og den 3 hurtigste tid i A2 klassen, så vi er mere end tilfredse med Frederiks første dag!

Frederiks er også selv begejstret og helt høj af at opleve en bane som Dubai Autodrome, men er også klar over at det er en udfordring at køre en Renault Clio Sport i selskab med Porsche 997 RSR, Ferrari 458 og Mercedes SLS, Det kommer flyvende forbi siger han, med et kæmpe smil.

Teamet er nu i gang med at servicere og justere raceren, inden torsdagens test, tidtagning og nattræning.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • AD-Racing
  • Nymark Racing
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS