Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

AD-Racing/Team K-Rejser deltager i 24H Dubai 2014

24H Series 
08/01/14 

Det er første gang at teamet deltager i et 24 timers løb og de første to dage i Dubai har da også budt på lidt af hvert. Bilerne skulle pakkes ud af containeren og pit garagen sættes op. De 2 Clio Cup racere som AD-Racing /Team K-Rejser stiller til start med er blevet sat op og har været i gennem teknisk kontrol.
 

Det var dog på kører-siden at den største overraskelse skulle findes. AD-Racing’s blå/hvide Clio har en 5 mands besætning, bestående af Ole Klitgård, Steffen Petersen, Mads Pedersen, Frederik Nymark og Jacques D. Møller. Det vil sige, det var i det mindste planen indtil frokost tid onsdag. En af AD-Racings faste kørere, Niels Nyboe, er taget til Dubai for at for at støtte temaet, men uden planer om at køre. Netop som onsdagens træning sættes i gang, bliver Niels Nyboe tilbudt et sæde i Sorg Rennsport’s BMW M3.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Niels Nyboe mener dog at det vil være for stor en mundfuld at køre en BMW M3 rundt på banen i Dubai. Det har Jacques D. Møller dog ingen problemer med og de to forsøger nu at få alle med på en ide om at Niels Nyboe indgår i besætningen på AD-Racings bil og Jacques D. Møller tager sædet i Sorg Rennsport’s BMW M3. Efter en del ringen rundt, lykkes det at fremskaffe en kører licens til Niels Nyboe og få organisationen bag 24H Dubai til at acceptere et kørerskift. Tilbage står nu at finde en kørerdragt, hjelm og diverse andre småstumper til Niels Nyboe. Det viser sig ikke at være noget problem i shopping mekkaet Dubai. Når starten går på fredag, vil AD-Racing’s Clio Cup Racer derfor have Niels Nyboe med bag rattet i stedet for.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

I søsterbilen, Team K-Rejser’s sorte Clio Cup, er der ingen planer om at udskifte nogle kørere. Besætningen på denne bil er både kendt fra den danske Clio Cup og senest som et meget effiktivt team i Danish Endurance Championship, hvor de vandt Clio Cup divisionen i både 2012 og 2013. Det er naturligvis Team K-Rejsers faste kørere Jacob Kristensen, Jan Engenbrecht og Martin Clausen som er blevet suppleret med en anden habil Clio Cup kører, nemlig Jan Seerup. Jan Seerup er også godt kendt med langdistance løb, i 2012 kørte han med i DEC for DK Motorsport. Det er altså fire yderst drevne Clio Cup kørere der vil gøre deres bedste for at bringe bilen godt igennem de 24 timer i Dubai.

Ad-Racing
Stefan Mehl-Ludvigsen

SML

Læs mere om:
  • AD-Racing
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS