Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Marco Sørensen tæt på rolle som reservekører

Formel 1 
07/01/14 

Der er dukket et rygte op og forhåbentligt et af den gode slags om Marco Sørensen.
Flere og flere steder er der i de seneste dage rapporteret at han står foran en mulig rolle som test- og reservekører for Lotus Formel 1 teamet.
 

Det er for os danskere intense sager når endnu en dansk kører er på spring til Formel 1 klassen. Det er denne gang Marco Sørensen som er tæt på. Marco Sørensen forhandler i øjeblikket med Lotus teamet om en plads som test- og reservekører for 2014 sæsonen.

Og det skulle være ham velundt såfremt det lykkedes. Er der nogen der har kæmpet med en bil uden fejl i 2014 sæsonen, så er det Marco. At der så har vist sig at være en ret fejlfyldt bil, er en helt anden historie. Marco Sørensen har dog ikke givet op og blev ved med at kæmpe for teamet i Formel Renault 3,5 og ikke mindst ham selv.

Og det må så gerne være kombinationen af hans store talent og mindst lige så store flid der kan sikre ham en plads i teamet. Davide Valsecchi som havde rollen i sidste sæson, har ellers stået klar til en forsættelse. Han ser dog ud til at have udelukket sig selv efter en voldsom kritik af teamet efter han kom med en voldsom kritik af teamet, da man valgte Heikki Kovalainen som afløser for Kimi Räikkönen i de sidste tre GP'er i 2013.

Lad os ligesom det var tilfældet med Kevin Magnussen, krydse alt for at få endnu en dansker i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Lotus Racing
  •