Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing har fundet ny kører til 2014

Formula Renault
2.0 NEC 

07/01/14 

Det danske Team KEO Racing har netop bekræftet deltagelsen af ​​den 18 årige mexicanske kører Fabian Welter til deres forestående sæson i en af ​​de mest konkurrencedygtige kategorier i verden, Formel Renault 2.0 Northern European Cup
 

Fabian Welter vandt mesterskabet i den britiske Formel Ford i 2012 og med en lang historie i den mexicanske karting vil Fabian helt sikkert være en klar udfordrer til 2014 mesterskabstitlen i NEC.


(Foto: KEO Racing Team / Miriam G Troncho / Armando Fernandez)

Teamejer Kim Olsen er begejstret for Fabian's seneste bedrifter ved teamets testkørsler i Tjekkiet på Most og deres vinter test på den spanske Valencia bane.
"Fabian's talent kombineret med teamets erfaring, vil helt sikkert holde os i mesterskabstoppen gennem hele 2014 sæsonen" sagde Kim Olsen.

Elvin Nielsen, der er race engineer på Fabian bil, er glad for at arbejde med den mexicanske chauffør, Fabian formåede at sætte den tredje hurtigste tid under deres seneste test i Valencia. "Fabian har et stort potentiale, og vi overraskede alle under vintertesten, nu skal vi ud og bruge noget mere tid på banen, så vi kan gøre os klar til at blive hovedpersoner i serien" sagde Elvin Nielsen.


(Foto: KEO Racing Team / Miriam G Troncho / Armando Fernandez)

Fabian fortæller at han er meget begejstret for denne nye mulighed til at kunne demonstrere evnerne og tilmed gøre det sammen med et team, som tidligere har stået som mesterskabsvinder i denne kategori.
Fabian afslutter: "Jeg vil gerne takke mine sponsorer : Raloy Lubricants, Trösten Transport, Deportivo Toluca og Cintegran, der har støttet mig løb efter løb for at nå frem til hvor vi står i dag, og jeg er sikker på at jeg også kan takke dem for 2014, og ser frem til at give dem det de fortjener, en afsluttende podieplacering."


(Foto: KEO Racing Team / Miriam G Troncho / Armando Fernandez)

KEO Racing vil på et senere tidspunkt bekræfte de øvrige chauffører, der skal udgøre deres team til den kommende sæson 2014.

KEO Racing


Læs mere om:
  • KEO Racing
  •