Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Hvordan gik Daytona testen

SportsCar
Championship 

06/01/14 

Dansk succes
Set med danske øjne må vi sige at det vare en ret fornuftigt resultat der blev skal af de 3 danske chauffører.
 


Porsche North America arbejdede hårdt hele vejen
(Foto: Martin Spetz)

GTLM klassen bød på mange top placeringer til Corvette Racing, men samlet set var det Porsche North America og Porsche 911 RSR med nummer 911 der var hurtigst i klassen, med tiden 1:45.564, sat i 2. session.


Der blev arbejdet hårdt hos Corvette
(Foto: Martin Spetz)

De følgende to placeringer tilfaldt Corvette Racing og deres nye Chevrolet Corvette C7.R. Hurtigste Corvette var bilen med nummer 4, og deres bedste tid i weekenden var 1:45.743. Jan Magnussen og Corvette nummer 3 satte tiden 1:45.792.


Michael Christensen og teamet skal finde mere fart
(Foto: Martin Spetz)

Michael Christensen og hans team Porsche North America med Porsche 911 RSR kom desværre lidt sent i gang med testen, og deres bedste tid i denne weekend var 1:47.282. Dette placerer dem som 9. hurtigst i denne weekends test, hvilket slet ikke er tilfredsstillende.


Christina Nielsen giver den gas under testen
(Foto: Martin Spetz)

Christina Nielsen og Porsche Carrera America der kommer til start med en Porsche-991 i GTD klassen, var til tider hurtige i denne weekends test, og der hurtigste tid overall var 1:48.738, hvilket gjorde dem til 15. hurtigst GTD team. Slet ikke så dårligt, men stadig med håb om endnu mere speed til 24 timers løbet på Daytona i slutningen af Januar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  •