Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

7. test session – Daytona

SportsCar
Championship 

05/01/14 

Corvette C7.R igen hurtigst
Den sidste session i denne weekends officielle test før Rolex 24 timer på Daytona, er nu kørt, og igen er de nye Corvetter hurtigst.
 

Denne weekends sidste test session gav igen succes til Corvette Racing og denne gang var det nummer 4 Corvette C7.R, som var hurtigst i GTLM klassen, med tiden 1:45.915. Jan Magnussen i den anden Corvette kørte 1:46.169, og det placerede dem som næst hurtigste GTLM team.


Søsterbilen til Michael Christensen's Porsche
(Foto: Martin Spetz)

Michael Christensen og hans team Porsche North America med Porsche 911 RSR var lidt hurtigere end vi tidligere har set dem under denne test, men der er stadig en masse der skal arbejdes med. Deres bedste tid var 1:47.348 og placerede dem som 6. hurtigst i denne session.


Christina Nielsen på vej til en god tid i Porschen
(Foto: Martin Spetz)

7. og samtidig sidste session for Christina Nielsen og Porsche Carrera America i en Porsche-991 i GTD klasen endte de som 19. hurtigste med tiden 1:50.059. Uden at være prangende må Christina og teamet være tilfredse med deres test.

I denne afsluttende session var det Spirit of Daytona der var den hurtigste Daytona Prototypes med deres Corvette DP. Tiden var 1:39.748, hvilket ikke er prangende for klassen.

Nu er testen overstået og vi kan kun glæde os til 24 timers løbet på Daytona.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  •