Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

4. 5. & 6. test session – Daytona

SportsCar
Championship 

05/01/14 

Jan Magnussen igen hurtigst
Vi er godt i gang med denne weekends officielle test før Rolex 24 timer på Daytona. Eftermiddagen og aftenen bød på endnu 3 sessioner, som heldigvis bød på endnu flere Corvette succeser.
 

Både 4. og 5. træningssession bød igen på succes til Corvette Racing og deres to nye Chevrolet Corvette C7.R, som var hurtigst i GTLM klassen. Hurtigste tid i 4. session var Corvetten med nummer 3, det er bilen hvor Jan Magnussen kører med og deres tid var 1:46.248. Corvetten med nummer 4 var hurtigst i 5. session og deres tid var her 1:46.020.


Den nye Corvette C7.R lever helt op til vores forventninger.
(Foto: Martin Spetz)

Corvette valgte ikke at deltage i 6. session og har derfor selvfølgelig ikke nogen tider derfra. Hurtigst i 6. session var SRT Viper GTS-R , kørt af D. Farnbacher, Goossens og Hunter-Reay, og tiden var 1:46.695.


Michael Christensen kæmper med Porschen.
(Foto: Martin Spetz)

Michael Christensen og hans team Porsche North America med Porsche 911 RSR, var ikke på banen i 4. session i Porschen med nummer 912. Til gengæld var de klar til 5. session hvor tiden var 1:47.780, som igen ikke er hurtig nok til denne klasse. De var igen på banen til 6. session, med tiden 1:47.913. der skal virkeligt skrues på den bil hen over natten for at finde farten.


Christina Nielsen kører meget stærkt i den nye Porsche.
(Foto: Martin Spetz)

4. session var oprejsning for Christina Nielsen og Porsche Carrera America med deres Porsche-991 i GTD klassen. De endte som 7. hurtigste med tiden 1:48.994. I 5. session kom teamet ud med tiden 1:48.738, og var 4. hurtigst. I den 6. session lød på tiden 1:48.848 og her var teamet 8. hurtigst. Alt i alt en helt fantastisk oprejsning til Christina og teamet.

Endnu engang blev vi vidner til at Action Express Racing var den hurtigste Daytona Prototypes og igen er det selvfølgelig Corvette DP. Teamet var hurtigst i både 5. og 6. session. I den 4. session var det Extreme Speed Motorsports som var hurtigst. Eftermiddagens hurtigste tid var 1:38.980, sat af Extreme Speed Motorsports.

Der kommer flere session på denne sidste test dag

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  •