Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Tredie test session – Daytona

SportsCar
Championship 

04/01/14 

Jan Magnussen hurtigst i GTLM klassen
Vi er godt i gang med denne weekends officielle test før Rolex 24 timer på Daytona. Alle, uden undtagelse, klager over at det er køligt og overskyet over banen. Temperaturen ligger på 15-16 grader, med en forventning om at det bliver lidt varmere i morgen.
 

Denne tredje træningssession bød igen på oprejsning til Corvette Racing og deres to nye Chevrolet Corvette C7.R, som var hurtigst i GTLM klassen. Hurtigste tid i klassen var Corvetten med nummer 3, og deres tid var 1:46.010. Corvetten med nummer 4 kørte tiden 1:46.157. Eneste team der kunne følge Corvetterne var Aston Martin Racing og deres Aston Martin Vantage V8, hvor tiden var 1:46.157.


Jan Magnussen på vej til denne sessions hurtigste GTLM tid
(Foto: Martin Spetz)

Michael Christensen og hans team Porsche North America med Porsche 911 RSR var på banen første gang i denne weekend med Porschen med #912. Teamet leverde en respetabel tid på 1:47.282, som absolut skal forbedres til den næste session.

Danske Christina Nielsen var også til start i denne session for Porsche Carrera America i en Porsche-991 i GTD klasen. De endte som 22. hurtigste team ud af i alt 28 teams i GTD klassen. Deres bedste tid var 1:49.647. Hurtigste GTD tid var 1:48.269, så der er fortsat lidt og arbejde med for teamet, men de har bestemt ikke tabt modet.

Endnu engang blev vi vidne til at Spirit of Daytona var den hurtigste Daytona Prototypes og igen er det selvfølgeligt Corvette DP der styrer det hele i den klasse. Det er som om de andre i klassen ikke rigtig er vågnet op fra deres vintersøvn.


Spirit of Daytona er igen hurtigste Daytona Prototype
(Foto: IMSA United Sportscar)

Der kommer flere session hen over weekenden.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  • Anden test session – Daytona
  • Christina Nielsen til Daytona 24 test
  • Første test session – Daytona
  •