Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Rebellion R-One

FIA WEC 
30/12/13 

World Endurance ChampionshipDe fleste fabriks LMP1 biler er allerede nu ude og teste deres nye biler. Desværre er det ikke tilfældet for Rebellion R-One, som er en helt ny bil. Bilen forventes at være klar umiddelbart før den officielle World Endurance Championship test i slutningen af marts.
 

Rebellion R-One er ved at blive skabt sammen med ORECA Technology, og de har travlt. Bilen skal køre med i FIA World Endurance Championship i LMP1-L kategorien.


(Foto: Rebellion-Racing / Oreca)

Bilen skal være klar til FIA crash test i januar måned, og det forventes at den er endelig godkendt inden udgangen af januar.

Hele bilen skal være samlet og klar til shakedown test medio marts 2014, så vi kommer til at se én Rebellion R-One Toyota deltage i den officielle WEC test ultimo marts på Paul Ricard.

Indtil videre er det kun Nicolas Prost der er bekræftet som kører for teamet. Men navnene Nick Heidfeld, Mathias Beche og Andrea Belicchi cirkulerer omkring teamet.

Det er Rebellions plan at deltage i hele WEC sæsonen i LMP1-L klassen i 2014.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Rebellion Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS