Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Jan Seerup tilslutter sig "Ørkenens Sønner" og K-Rejser

24H Series 
20/12/13 

Racerkøreren Jan Seerup starter racersæsonen 2014 med en tur i sandkassen - når han sammen med Team K-Rejser deltager i 24H of Dubai, der køres på Grand Prix-banen i ørkenlandet den 10.-11. januar
 

I samarbejde med AD Racing, der har flere års erfaring i langdistancerace, vil K-Rejsers karakteristiske Renault Clio Cup-racer blive bemandet af Jakob Kristensen, Jan Engelbrecht, Martin Clausen og Jan Seerup.

”Muligheden opstod da mit tidligere team K-Rejser, ledte efter en erfaren og stabil chauffør med kyndig viden fra den danske Renault Clio Cup. Jeg kender K-Rejser teamet udmærket, da det var her, jeg havde min debut i Renault Clio Cup i 2009. Teamet har efterfølgende været mine konkurrenter i den danske langdistanceserie DEC i 2011 og 2012. I 2011 var jeg den ene tredjedel af kørebesætningen, der vandt to mesterskaber i klassen, mens jeg i 2012 måtte aflevere det ene mesterskab retur til Jakob Kristensen og Jan Engelbrecht,” fortæller Jan Seerup.

”Foruden mine tre medkørere, som alle er yderst kompetente og hurtige med et Clio-rat mellem hænderne, stiller AD Racing med et fantastisk mekanikerteam, der gentagende gange har demonstreret deres enorme kompetencer. Med det in mente var jeg aldrig i tvivl, da muligheden for et sæde opstod.”

”Det er en både spændende, og samtidig skræmmende tanke med et 24-timers racerløb. Som andre racerkørere har jeg også drømt om at prøve kræfter med denne svære disciplin, og det er en virkelig stor oplevelse, at skulle forberede sig på. Det er fantastisk, at skulle køre racerløb med prominente racerstjerner som Jan Magnussen, Rob Huff, Bernd Schneider og Jeroen Bleekemolen.”

”Men forventningen for vores team er helt klart at gennemføre, og naturligvis vil vi gøre vores ypperste for at slutte sig langt oppe i rækkerne som muligt. Men vi erkender også, at det er vores første besøg i Dubai, og der er meget, vi som team, skal lære,” slutter Jan Seerup.

Jan Seerup – Team K-Rejser – kontakt +45 22 17 82 17


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •