Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

McNish stopper karrieren

Le Mans 
17/12/13 

Le MansTom K's holdkammerat lægger hjelmen på hylden
Det blev en stor sæson for skotske Allan McNish - både med sejr på Le Mans og senest WEC-titlen som kom i hus sammen med Tom Kristensen. Nu er det dog sikkert - han lægger hjelmen på hylden.
 

Nu er tiden så kommet til at sige stop. "Jeg har vundet stort set alt hvad jeg gerne ville vinde og hakkede det sidste af med en VM-titel," siger han. Han stopper derfor på toppen og har besluttet sig for ikke at fortsætte yderligere hos Audi, der også står overfor et stort stykke arbejde i at bygge videre på det fundament han selv har været med til at bygge henover de seneste år.

Undervejs har McNish vundet Le Mans tre gange, og har flere titler og sejre i ALMS. Derudover har han også erfaring fra Formel 1, da han kom til Toyota i en periode. Det var dog ikke helt så stor en succes, men der var masser af succes sammen med Audi.

Han afviser dog ikke helt at vende tilbage - hvis der en dag kommer et godt tilbud. Men det bliver kun enkelte løb - ikke en lang sæson.

Benji

Læs mere om:
  • Allan McNish
  •