Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sutil til Sauber

Formel 1 
13/12/13 

Der flyttes rundt mellem de forskellige teams - de store teams har fået deres kørere på plads, og derfor er der nu tid til at de mindre teams får deres 2014-kørere på plads. Efter at Force India fik sine kørere på plads, har Sauber annonceret at de får Adrian Sutil til næste år.
 

Tyskeren blev til overs hos Force India, og det var næsten også ventet - det ville næppe give den store mening at have to tyske kørere i samme teams, som begge vil være interessante for de samme tyske firmaer. Efter at Nico Hulkenberg igen fik øjnene op for at Force India nok var det bedste sted at slå sig ned, og med tilgangen af Sergio Perez, var det oplagt at Sauber gik efter en kører med den erfaring som Adrian Sutil har med.

Faktisk er det første gang at Adrian Sutil er ude af de trygge rammer hos Force India. "Selvom jeg har vidst et stykke tid hvor jeg gerne ville hen, tog forhandlingerne lidt længere tid," siger han. Dog kommer det dagen efter at Force India fik deres kørere på plads, så mon ikke der har været dialog også om det sæde der så blev taget af Sergio Perez!

"Efter seks gode år hos Force India, med mange højdepunkter, er det nu tid til en ny udfordring. Jeg vil gøre mit bedste til at få en succesfuld fremtid sammen med Sauber," siger den tyske kører.


Sutil har udsigt til Sauber i 2014
(Foto: Force India F1)

Hvem der bliver hans holdkammerat er fortsat ikke endeligt afklaret. Russiske Sergey Sirotkin er fortsat topkandidaten, fordi han kan lægge en stor sum penge. Men der kigges også efter andre kandidater der kan spæde til den slunkne pengekasse hos Sauber.

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  •