Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Jan Jønck ny mand i Formel Ford

Formel Ford 
13/12/13 

Jan Jønck, Skødstrup, bliver ny mand i Formel Ford-feltet i 2014. Den unge østjyde har indgået aftale med RS Competition om at deltage i løbsserien bag ratet af en af teamets Aquila-racere.
 

Trods sine blot 15 år har Jan Jønck syv års erfaring fra gokart med sig i bagagen, hvor han bl.a. i Rotax-klassen har opnået at vinde såvel den danske som den nordiske titel, ligesom han har opnået en samlet syvendeplads i Euro Challenge. Mere end 200 pokaler er det blevet til, og mange af dem er opnået sammen med RS Competition, som han har kørt for siden 2012.


(Foto: Jørn Dalgård Larsen)

”Jeg er super glad for muligheden for at forsætte min motorsportskarriere hos RS Competition,” fortæller Jan Jønck.

”At køre Formel Ford – en rigtig racerbil – har længe været mit store ønske som næste trin efter gokart. I oktober testede jeg for første gang en Formel Ford, og det levede helt op til mine forventninger – nu er det bare meget svært at vente på at komme i bilen igen. Så nu skal vinterpausen bare overstås hurtigst muligt.”

Jan Jønck Presse


Læs mere om:
  • Jan Jønck
  • RS Competition/K-Tech
  •      ASETEK SIMSPORTS